Zelníky

Zpět knávo dům

Zpět knávo dům


1/2 kg mouky
15 Dg sádla (mezi 1/2 až 2/3 kostičky)
400g kysaného zelí (prostě půlkilový pytlík – celý, i s tou kyselou vodou)
majoránka
2 vejce
sůl
krapet prdopeče (prášek do pečiva)
pro fajnšmekry kousky ořechů, po upečení vyvolávají dojem křupavých škvarků!

Důkladně promíchat, rozprostřít na plech, vrazit do trouby (1800)

K vínu, pivu – no podle chuti, nebo jen tak zakousnout….

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.

%d bloggers like this: